O meni

Martina so mi dali ime,  vsi bližnji me kličejo Marti. Rojena  sem v Motovunu (  Hrvaška Istra ), ki  je znan po dobri energiji s katero sem odraščala in je še vedno moja popotnica;) Sem  diplomirana vzgojiteljica, magistra primarnega izobraževanja, inštruktorica za masažo dojenčov, učiteljica joge za otroke  in edukantka transakcijske analize.

Svojo poklicno pot sem začela v šoli in potem 15 let nabirala izkušnje v vrtcu. Po letih izobraževanja, prebrani literaturi in dragocenih izkušnjah, ki sem jih pridobila v vsakodnevnem delu z otroki in starši, sem začutila, da želim svojo vizijo vzgoje predati na drugačen način.  Kot vzgojiteljica sem zaznala potrebo, ki jo imajo starši po podpori v tem svetu, ki  jim razvija občutke negotovosti. Zato sem se se odločila, da preko masaže za dojenčke podprem starše v njihovem najlepšem poslanstvu. V poplavi različnih nasvetov, literature in “internet gurujev”, smo starši pozabili poslušati sebe, svojo intuicijo in svoje srce.  Tukaj svojo vlogo vidim v spodbujanju in podpori pri iskanju svojega edinstvenega načina pri graditvi prvega odnosa med dojenčkom in staršem.

Zgodnja varna navezanost in moč ljubezni  med staršem in otrokom je podlaga za kvalitetne odnose, ki jih imamo s seboj in drugimi skozi življenje.

In še nekaj, tukaj na zadnjem v življenju pa na prvem mestu sem mama Emi (18) , Fridi (9) in partnerka Irvinu s katerimi se najraje objemam, smejim, pojem, potepam, hribolazim, kolesarim, dobro jem ali samo ležim v travi in opazujem oblake.